ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δάσκαλος - Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νίκαιας

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

  Υποψήφιος Αιρετός στο ΚΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, ΠΥΣΠΕ Πειραιά. Εκλογές Αιρετών 7 Νοεμβρίου: Αλλάζουμε τους συσχετισμούς στην εκπροσώπηση των εκπαιδευτικών! Επιλέξτε (δεξιά της οθόνης) το banner "Λειτουργία σχολικών μονάδων" και δείτε την κωδικοποίηση της νομοθεσίας.  Ακολουθήστε μας και στο facebook (Γιώργος Δημητρακόπουλος, με ελληνικούς χαρακτήρες).   ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Συνδικαλιστής σημαίνει προσφορά και ΟΧΙ επάγγελμα! ς 

Αρχική Σελίδα Οι Ενημερώσεις μου Ποιος να το πίστευε! «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην κυβέρνηση, ο… ΛΑ.Ο.Σ. στην εξουσία»

Ποιος να το πίστευε! «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην κυβέρνηση, ο… ΛΑ.Ο.Σ. στην εξουσία»

E-mail Εκτύπωση PDF

gdimitrakopoulos1981: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας και αλλάζει τη μοίρα αυτού του λαού. Το σύνθημα «το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία» δονεί την ατμόσφαιρα. Οι μη προνομιούχοι βγαίνουν από την αφάνεια που τους είχε καταδικάσει το πελατειακό κράτος της Δεξιάς. Τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων καταργούνται, οι μισθοί αυξάνονται, χτίζεται σιγά σιγά το κοινωνικό κράτος, η Ελλάδα αποκτά τη δική της - ανεξάρτητη - φωνή!

2011: Τριάντα ακριβώς χρόνια μετά οι περισσότερες κατακτήσεις έχουν χαθεί! Σαν να μην έφτανε αυτό, το σύνθημα επαναλαμβάνεται, όχι ως φάρσα αλλά ως τραγωδία: «το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην κυβέρνηση, ο ΛΑ.Ο.Σ. στην εξουσία». Μόνο που δεν πρόκειται για τον κυρίαρχο λαό, αλλά για το… λαό του Καρατζαφέρη! Ποιος να το πίστευε!

Γιώργος Δημητρακόπουλος

Αναπληρωματικός Αιρετός ΚΥΣΠΕ

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔιαφήμιση
Ο Σύλλογός μου

Δείτε εδώ το παλιό site
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Έχουμε 503 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοφιλή