ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δάσκαλος - Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νίκαιας

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Επιλέξτε δεξιά της οθόνης το banner "Λειτουργία Σχολικών Μονάδων" και δείτε όλες τις διατάξεις που ρυθμίζουν τη λειτουργία τους. Ακολουθήστε μας και στο facebook (Γιώργος Δημητρακόπουλος, με ελληνικούς χαρακτήρες). ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Συνδικαλιστής σημαίνει προσφορά και ΟΧΙ επάγγελμα!
Αρχική Σελίδα Οι Ενημερώσεις μου Κώλυμα "συμφέροντος": Τι πρέπει να γνωρίζουν τα Μέλη των Συμβουλίων Επιλογής, καθώς και τα υποψήφια Στελέχη Εκπαίδευσης

Κώλυμα "συμφέροντος": Τι πρέπει να γνωρίζουν τα Μέλη των Συμβουλίων Επιλογής, καθώς και τα υποψήφια Στελέχη Εκπαίδευσης

E-mail Εκτύπωση PDF

gdimitrakopoulos"Τις επόμενες ημέρες, οι Περιφερειακοί Διευθυντές, θα συγκροτήσουν τα Συμβούλια Επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, σύμφωνα με τη νέα διάταξη που ψηφίστηκε πρόσφατα (άρθρο 59, παρ. 16 του Ν. 3966/2011). Τα Συμβούλια αποτελούνται από επτά Μέλη, τα οποία δεν θα είναι υποψήφια για τις προς πλήρωση θέσεις (σ.σ. Με τη διάταξη αυτή δόθηκε λύση στο ζήτημα του - ταυτόχρονα - κριτή και κρινόμενου που ταλάνισε για χρόνια τον Κλάδο). Όμως, κατά τη διαδικασία μπορεί να υπάρξει κώλυμα για οποιοδήποτε Μέλος (αιρετό ή διορισμένο) του Συμβουλίου Επιλογής, αφού σύμφωνα με τον Υπαλληλικό Κώδικα (Ν. 3528/07):

Κατεβάστε εδώ ολόκληρο το ενημερωτικό σημείωμα

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


Διαφήμιση
Ο Σύλλογός μου

Δείτε εδώ το παλιό site
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Έχουμε 680 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοφιλή