ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δάσκαλος - Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νίκαιας

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

  Επιλέξτε δεξιά της οθόνης το banner "Λειτουργία Σχολικών Μονάδων"  και δείτε όλες τις διατάξεις που διέπουν τη λειτουργία τους για το 2022-2023. Ακολουθήστε μας και στο facebook (Γιώργος Δημητρακόπουλος, με ελληνικούς χαρακτήρες).   ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Συνδικαλιστής σημαίνει προσφορά και ΟΧΙ επάγγελμα! ς 

Αρχική Σελίδα Οι Ενημερώσεις μου Πτυχία ΚΑΤΕ - ΚΑΤΕΕ τα οποία έχουν - αυτοδίκαια - ισοτιμηθεί με τα πτυχία των ΤΕΙ

Πτυχία ΚΑΤΕ - ΚΑΤΕΕ τα οποία έχουν - αυτοδίκαια - ισοτιμηθεί με τα πτυχία των ΤΕΙ

E-mail Εκτύπωση PDF

gdimitrakopoulosΜε αφορμή ερωτήματα συναδέλφων σχετικά με το ποια πτυχία των ΚΑΤΕ - ΚΑΤΕΕ θεωρούνται ισότιμα των ΤΕΙ παραθέτουμε τη διάταξη του νόμου 1865/89:

«Τα πτυχία ΚΑΤΕ, ΚΑΤΕΕ και τα ισότιμα προς αυτά, που αποκτήθηκαν μετά από σπουδές τριών ετών (6 εξαμήνων), είναι ισότιμα προς τα πτυχία των ΤΕΙ αντίστοιχων ειδικοτήτων (άρθρο 5, παρ. 1).

Από την παραπάνω διάταξη εμφαίνεται ότι τα πτυχία που έχουν αποκτηθεί ύστερα από σπουδές τριών ετών ή έξι εξαμήνων θεωρούνται αυτοδίκαια ισότιμα με των ΤΕΙ, άρα οι κάτοχοι αυτών θα  λάβουν τη σχετική μοριοδότηση - εφόσον στη βεβαίωση της Σχολής αναγράφεται η παραπάνω διάρκεια σπουδών. Οι κάτοχοι των πτυχίων που αποκτήθηκαν ύστερα από σπουδές διάρκειας μικρότερης των τριών ετών θα λάβουν τη σχετική μοριοδότηση, εφόσον προσκομίσουν το πιστοποιητικό ισοτιμίας του αντίστοιχου ΤΕΙ.

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔιαφήμιση
Ο Σύλλογός μου

Δείτε εδώ το παλιό site
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΧΡΗΣΤΕΣ ONLINE

Έχουμε 111 επισκέπτες συνδεδεμένους

Δημοφιλή